TE HUUR - Multifunctionele KDB-Schenk ijs/koffie en foodkar.

Ontdek de Zoete Verfrissing met KDB Schenk IJS/KOFFIE & FOODKAR!

Op zoek naar de perfecte toevoeging voor jouw feest of evenement? Zoek niet verder! Maak kennis met KDB Schenk, jouw partner in smaakvolle verwennerijen. Met een verbluffende selectie schepijs, heerlijke ijskoffie, verfrissende slushpuppy en aromatische koffie, brengen wij de magie van een ijs- en koffiehuis direct naar jouw locatie.

Of het nu een zonnig kinderfeestje is, een bruisend bedrijfsevenement of een intieme bijeenkomst, KDB Schenk heeft voor elk wat wils. Onze ambachtelijke lekkernijen zijn de ideale manier om jouw gasten te verwennen en het evenement extra speciaal te maken.

Waarom Kiezen Voor KDB Schenk:

  • Diverse Opties: Van klassieke smaken tot verrassende combinaties, ons assortiment schepijs en dranken biedt iets voor iedere smaakpapil.
  • Lokale Vriendelijkheid: Gevestigd in Bergen op Zoom en beschikbaar door heel Nederland, zijn we er om jouw evenement tot een succes te maken.
  • Voor Elke Gelegenheid: Van kleurrijke slushpuppy voor kinderen tot verkwikkende koffie voor volwassenen, we spreken alle leeftijden aan.
  • Goed Doel: Wist je dat 25% van onze inkomsten naar een goed doel gaat? Geniet van heerlijke traktaties terwijl je bijdraagt aan een betere wereld.

Benieuwd hoe KDB Schenk jouw evenement kan transformeren? Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Samen creƫren we een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Vul ons formulier in en ontvang snel meer informatie over beschikbaarheid en prijzen. Laat je evenement schitteren met KDB Schenk!

Deze aanhanger is voor meerdere functies inzetbaar zowel voor koffie, ijs en slush, maar ook voor warme maaltijden kan ik deze wagen ombouwen ideaal voor bedrijven die geen eigen catering hebben. in de zomer hebben wij ijs en in de winter warme soep en maaltijden.

Aanbevolen Berichten